De ce au nevoie cei, care studiză limba engleză de sine stătător?

informații într-un mod clar structurat explicate treptat de la materialul simplu la cel complex. Un tutorial bun reprezintă un material didactic a limbii în care este acordată atenție fiecarui aspect al limbii țintă: gramatică, citire, pronunție, ascultare, scris. Nu mai puțin important punct în alegerea tutorialului limbii engleze ar trebui să fie ușurința de utilizare și claritatea prezentării materialului, prezența exercițiilor practice, curs fonetic și a materialelor audio suplimentare. Studiu de sine stătător a limbii engleze, va oferi rezultate doar în cazul în care lecțiile Vă sunt interesante, iar materialele didactice evoca emoții pozitive.

Dicționar Englez-rus este un simplu necesar pentru lecții. Cel mai bine este să aveți astfel de opțiune, în care semnificațiile cuvintelor noi sunt explicate cu alte cuvinte mai simple a limbii engleze. Cele mai populare dicționare sunt: Longman (Longman), Cambridge (Cambridge), Oxford (Oxford), și Webster (Webster), Collins și Macmillan, dar toate sunt foarte asemănătoare între ele. Longman are mai multe articole, comparații, este mai ușor și mai convenabil, Oxford – este viu și de neuitat, iar Cambridge propune explicații simple și clare. Care-l alegi pentru tine, decizi Tu.

Astăzi, în lumea noilor tehnologii la este o nevoie stringentă de a cumpara versiunea tipărită a dicționarelor. Dacă aveți un calculator acasă, și, desigur, acces la Internet, atunci pe site-urile lingvistice, cu ușurință puteți găsi și alege un dicționar electronic convenabil pentru Dvs., simplu de utilizat și care oferă sensuri de cuvinte noi și expresii, inclusiv cele a limbii vorbite.

Manual de gramatică – acesta este un alt aspect, fără de care studiul de sine stătător a limbii engleze va fi pur și simplu imposibil de efectuat. El face parte din clasică atemporală, și înlocuirea acestuia la momentul de față nu este posibilă. Mulți experți cred că de-a lungul anilor sa dovedit a fi un manual bun de gramatică - Raymond Murphy. Este destul de funcțional și ușor de înțeles, și încă deține o poziție de lider printre materialele educaționale. Manualul Murphy este prezentat ca un anuar a gramaticii cu exerciții de consolidare. Nu este necesar să studiați într-o anumită consecutivitate, puteți finisa într-o parte, apoi să începeți complet în alta.

Programele dezvoltatede studiu a limbiloor străine sunt oferite de site-uri specializate. De asemenea, ele conțin informații cu privire la gramatică, precum și exerciții la temele trecute pentru consolidarea și asimilarea mai eficientă a materialului. După ce Vă alegeți un site cu interfață convenabilă, puteți găsi, de asemenea, materiale audio și video, speciale concepute pentru acest curs.

 

Orice altceva depinde de Dvs. - timp liber, perseverența și dorința de a obține rezultate.